Winterschilder

Winterschilder voor uw binnenschilderwerk in de regio Noordeloos

Om de zoveel tijd is uw woning in de omgeving van Noordeloos toe aan een fris en nieuw gezicht aan de binnenkant. Dit is typisch het werk voor De Winterschilder. De Winterschilder is vooral binnenschilder. De koude en natte wintermaanden zijn met name geschikt voor alle soorten binnenschilderwerk. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten alles weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. En de Winterschilder brengt niet alleen gemak en vakwerk, maar ook vorstelijk voordeel: in de wintermaanden kan u tot 20% korting krijgen!

U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en we komen graag langs om uw wensen te bespreken. Moderne kleurcombinaties, toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming? We vertellen u er graag alles over. Het voordeel dat in uw situatie is te behalen, rekenen we u meteen voor. In overleg met u bepalen we vervolgens de werkplanning en brengen we offerte uit. U bent ervan verzekerd dat uw opdracht professioneel wordt uitgevoerd door uw Winterschilder in Noordeloos en omstreken.

Slechts 6% BTW bij panden die ouder zijn dan 2 jaar. Deze regeling is ingegaan per 01-11-2009 *. Bewoont u een pand ouder dan twee jaar dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan berekenen wij, in plaats van 21% BTW, het lage tarief van 6%. Voor zowel uw buiten- als uw binnenschilderwerk. Nog meer voordeel dus!

 

Alleen bij Spies Schilderwerken krijgen vroege boekers nog eens 10% extra voordeel! Hiermee kan uw korting tot maximaal 20% oplopen.**

 

Winterschildervoorwaarden

  • Voor wie? Particulieren en verenigingen van eigenaren.
  • Wanneer? Vanaf 21 oktober t/m 31 maart.
  • Hoeveel? Een korting van maximaal 20%
  • Geldt voor? Opdrachten van minimaal 4 mandagen.
  • Soort werk? Onderhoud en renovatie van binnen- en buitenschilderwerk en wandafwerking.

Wat kan De Winterschilder als binnenschilder allemaal voor u doen?

De Winterschilder kan voor u in Noordeloos en omgeving onder andere uw trap een fris nieuw uiterlijk geven, een complete traprenovatie voor u uitvoeren.
Laat de folie los van uw keuken? Geen probleem voor de De Winterschilder. Wij kunnen van uw keukenkast deurtjes de folie eraf halen en deze schilderen of spuiten. Bij het binnenschilderwerk dat door De Winterschilder kan worden uitgevoerd, kunt u verder denken aan glasweefsel/behangen, sausen, keuken/trap schilderen of etcetera.

* van toepassing zolang dit voordeel van kracht is
** extra korting bij opdracht verstrekking voor 21 september

WIL JE MEER INFORMATIE?

Top