Over ons

Spies Schilderwerken is een jong, en gemotiveerd schildersbedrijf.

Na ongeveer 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse werkgevers, besloot ik op 1 april 2011 een eigen bedrijf te beginnen. Kwaliteit en service zijn de basis van mijn bedrijf, niet alleen ik moet tevreden zijn, belangrijker is dat de opdrachtgever tevreden is. Daarbij werkt alleen een goede samenwerking tussen beide.Dat dit concept goed werkt, bewijst het feit dat we over de loop der jaren geleidelijk aan zijn gegroeid.

Spies Schilderwerken is zoals hierboven reeds aangegeven een middelgroot schildersbedrijf. We werken met verschillende goed op elkaar ingespeelde teams. Afhankelijk van de grootte van de opdracht, schilderen we meestal met een team van 2 of 3 mensen. Voor de kleinere, maar ook zeer gewaardeerde werken komt één van onze schilders bij u langs. Voor de heel grote opdrachten, voor bijvoorbeeld VVE's, is het mogelijk om met een groter team te komen schilderen, zodat ook deze opdrachten binnen afzienbare tijd - en met behoud van kwaliteit - afgerond kunnen zijn. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden bij oude panden, woningen en kerken.

Omdat we gevestigd zijn in Noordeloos is ons werkgebied met name Gorinchem en omgeving. Regelmatig zijn we ook te vinden in Utrecht Maar ook in plaatsen als Sliedrecht, Tiel en Leerdam komen we bijna wekelijks voor uiteenlopende schilderwerkzaamheden, variërend van houtrotherstel, vervangen van kozijnen, het plaatsen van glas maar uiteraard ook voor alle soorten schilderwerk - zowel binnen als buiten. Werken met Spies Schilderwerken betekent een grote zorg minder voor u. Wij doen wat we met u afgesproken hebben. Door middel van een uitgebreide offerte waarin alles duidelijk staat beschreven, wordt dit schriftelijk vastgelegd. Bij ons krijgt u een uitgebreide vrijblijvende prijsopgave.

Werken met Spies Schilderwerken,
een grote zorg minder voor u

Wij doen wat we met u afgesproken hebben. Door middel van een uitgebreide offerte waarin alles duidelijk staat beschreven, wordt dit schriftelijk vastgelegd. Bij ons krijgt u een uitgebreide vrijblijvende prijsopgave. 

Top