Expertisegebieden

Kleuradvies

Twijfelt u over de juiste kleurcombinatie of verftoepassing? Wij denken met u mee. Bijvoorbeeld over de vele kleuren die tegenwoordig technisch maakbaar zijn, of over de toepassingsmogelijkheden en de trends. Zo komt u tot een doordachte kleurkeuze.

De kortste weg
U kunt overleggen met Wouter Spies. Hij maakt vrijblijvend een advies op maat of volgt het advies van de opdrachtgever of de architect. In het kleuradvies worden alle toe te passen kleuren opgenomen, inclusief de omschrijving van de betreffende bouwdelen.

Colours of Life kleurexperts
Bij projecten waar kleur een grote rol speelt, kunt u de hulp inzetten van de Colours of Life kleurexperts. Vraag Wouter om meer informatie.

Verftechnisch advies

Ook voor een verftechnisch adviesrapport bent u bij ons aan het goede adres, samen met Boonstoppel of Sigma Coatings kunnen we als dat nodig is een rapport opmaken waarnaar gewerkt word en ook tussen de werkzaamheden een expert werkbezoeken doet tijdens uitvoering van de werkzaamheden.

Tenslotte is er MJOP, dit staat voor meerjaren onderhoudsplanning. Aan de hand van een MJOP wordt de status van het pand in kaart gebracht en wordt er gekeken naar de structurele benodigde onderhoudswerkzaamheden in de toekomst. Dat geeft een gefundeerd inzicht in de te verwachte kosten.

Kleurhistorisch onderzoek

Bij het onderhoud van monumentale panden is het van belang te weten hoe het oorspronkelijke ontwerp was. Met een kleurhistorisch onderzoek worden alle verflagen op en in monumenten onder de loep gelegd. Mede op basis van het kleurhistorisch onderzoek kunnen we een kleurplan samenstellen. Hierbij houden we rekening met de oorspronkelijke kleuren, maar kijken we ook naar hoe deze kleuren passen in de huidige omgeving.

WIL JE MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Top